Projektmenedzseri szolgáltatás
  • Projektmenedzsment
  • Stratégiai koncepció alkotás
  • Pénzügyi koncepció alkotás
  • Műszaki koncepció alkotás
  • Felsőoktatás-politikai kutatások
  • Pályázati menedzsment

Reorg-Consult Kft.

A Reorg-Consult Kft. fejlesztési célú projektek esetében teljes körű projektmenedzseri szolgáltatást nyújt.

Ezt a tevékenységét elsődlegesen Önkormányzatok és a hazai kis- és középvállalkozások számára végzi, amellyel hídképző szerepet tölt be az állami és a vállalkozói szféra között. Ezen tevékenységeken túl a nagyvállalati szektornak is nyújt tanácsadást, mely főként a hazai intézményrendszerek által nyújtott különböző fejlesztési támogatások igénybevételével kapcsolatos.

A teljes körű projektmenedzseri szolgáltatás, a megbízó igényei alapján a magába foglalhatja a projektgenerálást (fejlesztési és stratégiai tervezés), megvalósíthatósági tanulmány és üzleti terv készítését, pénzügyi, műszaki szakértői tevékenység végzését, projektcég alapítását, finanszírozási oldal teljes körű tervezését, speciális, banki- és fejlesztési banki finanszírozási konstrukciók és beruházók, befektetők, szakértők közvetítését és a projektek lebonyolításában projektmenedzseri-mediátori szerep betöltését.

A Reorg-Consult Kft kapcsolatrendszere révén felkészült műszaki-, orvos-szakmai-, pénzügyi- gazdasági- és jogi szakértők állnak rendelkezésére. A cég szoros kapcsolatot ápol pénzügyi, szakmai befektetőkkel, bankokkal, és számos speciális területen működő szakmai tanácsadó céggel, irodával.